Komplett lakásfelújítás

 
Ha szeretné felújítani lakását vagy házát, de nem akar több különböző céggel tárgyalni a különböző munkafolyamatokról, mi tudunk segíteni. Cégünk vállal KOMPLETT és részleges lakásfelújítást is.

Korrekt árakon végzünk teljes körű felújítási munkákat Budapest egész területén, megbízóink igényeit maximálisan kielégítve. A minőség cégünk alkalmazásával garantált.

Akár új házba költözött, amin sok a javítanivaló, akár régi lakása szorul kisebb felújításra, forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk kiváló szakemberekkel, gyorsan és egyedi ajánlattal dolgozik.

Miért minket válasszon lakhelyén vagy irodájában felmerülő felújítási munkák elvégzésére?

 • Odafigyelően és körültekintően dolgozunk, a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva.
 • Csapatunk kimagasló szakértelemmel rendelkezik, így gyorsan, mégis precíz munkát tudunk végezni.
 • A megrendelt munkák során a megfelelő anyagokat és eszközöket választjuk ki, így munkánk évek múlva is jól mutat majd.
 • Nem spórolunk az előkészületi munkánkon sem festésnél, mázolásnál és tapétázásnál, így mindent folyamat előtt kijavítjuk a falfelületeken lévő repedéseket és egyéb hibákat.
 • Segítünk a megfelelő szín kiválasztásában a különböző szobákban a falak eltérő színéhez, bútorokhoz és az Ön igényeihez igazodva.

 • Most ajándék takarítást vállalunk a munkák után! Nem kell aggódnia a felújítás során keletkező kosz miatt, ha most igénybe veszi szolgáltatásainkat, cégünk a felújítás után szükséges takarítási munkát is elvégzi. Így már csak a frissen elkészült szobáját, irodáját kell élveznie.

  Az alábbi területeken állunk rendelkezésére:

   

  Családi házak és lakások komplett felújítása

  Új házba költözne, de sokat kell rajta javítani? A régi lakása egy kis felújításra szorul? Válasszon minket, mi gyorsan és egyedi ajánlattal dolgozunk!

   

  Komplett és részleteges kőműves munkák

  A régi családi házat át szeretné rendezni, és a sok kis szoba helyett, inkább a nagyobbaknak örülne? Válasszon minket, családi házak nagyobb átalakításában is tudunk segíteni!

  Társasházak, lépcsőházak, közintézmények tisztasági festése

  Cégünk várja a társasházak közös képviselőinek megkeresését is, ha festési, mázolási munkákra keresnek megfelelő szakembereket. Ha pontos és tiszta munkát szeretne, érdeklődjön űrlapunkon keresztül!

  Új építésű társasház belső munkáinak elvégzése

  Néhány éve készült társasházban lakik, de már van mit újítani rajta? Egy kis átalakítást szeretne, vagy új színeket a folyosóra?

  Keressen minket, és teljes körű szolgáltatásainkkal minden kérését teljesítjük!

  Hideg- és melegburkolás

  Újra szeretné csempéztetni a fürdőszobát vagy a konyhát? Keressen minket, és együtt kiválasztjuk a legszebb színeket! Parketta vagy padlószőnyeg? Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.
   

  Térburkolás

  Azt szeretné, hogy az Öné legyen a legszebb díszköves bejáró az utcában? Válasszon minket, mi a legjobb minőségű térkövekkel dolgozunk!

  Víz- és villanyszerelés

  Lakásfelújítást tervez, és vízvezeték-hálózat cserére is szüksége van? A csaptelepek és a WC cseréjét is ránk bízhatja. Ha klímát szeretne beszereltetni, cserélni vagy javítani, keressen fel minket! Mi precíz és gyors munkát végzünk.

  Gipszkartonozás

  Unja már, hogy télen magas a gázfogyasztás és még így is hidegek a falak? Válasszon minket, és megoldjuk a problémáját!

  Ha tanácstalan a felújítási munkákkal kapcsolatban, ne essen kétségbe! Mind a megfelelő megoldások, mind az ehhez szükséges anyagok kiválasztásban a segítségére leszünk, hogy maximálisan elégedett lehessen az eredménnyel.

  Minden munkánk során a legjobb minőségű termékeket használjuk a különböző helyiségek felújításához.

  Kérjen ajánlatot!

  Szakembereink INGYENES helyszíni állapotfelmérést végeznek!

  Hívja kollégánkat a 06 70 593 8244 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet, és hamarosan megkeresi munkatársunk a részletekkel.
   

  Felkeltettük az érdeklődését? Részletesebb információért és INGYENES ajánlatért vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel:
   

  Teljes név :
  Telefonszám :
  +36
  E-mail cím :
  További kérdés, megjegyzés:

  Ellenőrző karakterek - CAPTCHA (kötelező):
  captcha